Eric Kokke: ‘Met mijn creativiteit wil ik iets toevoegen aan de KNVI’

De KNVI, SOD en Ngi-NGN fuseren. De drie verenigingen gaan verder onder de naam KNVI, dé vereniging in Nederland die 200.000 professionals op het gebied van informatievoorziening en informatiebeheer vertegenwoordigt. De bestuursleden van de nieuwe KNVI stellen zich één voor één aan je voor. Vandaag Eric Kokke, bestuurslid Communicatie & PR.

Eric is in het dagelijks leven marketing & communicatie manager bij GO opleidingen, dé opleider in het informatiedomein met een breed pakket aan praktijkgerichte opleidings- en bijscholingsactiviteiten. Bij GO houdt hij zich bezig met het vernieuwen van het opleidingsaanbod, het stimuleren van in-company trainingen en aantrekken van nieuwe doelgroepen. Sinds 2012 is hij redactielid van het vakblad Od. Eric is voormalig bestuurslid van SOD.

Creativiteit
“Door mijn rol bij GO opleidingen sta ik middenin het werkveld van de nieuwe vereniging,” aldus Eric. “Niet alleen via de cursisten, maar ook door de vele gesprekken die ik voer met onze opdrachtgevers. Dat geeft mij inzicht in de behoefte van vakgenoten. Ik weet wat er speelt. De afgelopen jaren heb ik bovendien een groot en mooi netwerk opgebouwd. Met mijn creativiteit wil ik iets toe voegen aan de KNVI.”

Vertrouwen
Zijn doelstelling: een sterke vereniging neerzetten waar leden op kunnen vertrouwen. “Informatieprofessionals moeten bij ons terecht kunnen als ze kennis willen halen of brengen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat leden hun belangen kunnen behartigen in commissies en dat zij betrokken worden bij wetsvoorstellen,” besluit Eric.

Wil je ook de interviews met de overige bestuursleden lezen? Volg ons dan via Facebook en Twitter.

Eric Kokke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *