Meerderheid stemt voor samensmelting met Ngi-NGN en SOD

Het bestuur is verheugd om jullie te kunnen melden dat onze algemene ledenvergadering gisteren het voorstel van het bestuur heeft gesteund om de samensmelting met onze zusterverenigingen Ngi-NGN en SOD voor het einde van dit jaar te realiseren.

Er waren 4 onthoudingen, 1 tegenstem en 48 leden die het voorstel steunden.

We gaan nu een belangrijke fase in: het uitwerken van een nieuw statuut en een nieuw huishoudelijk reglement. Ook zullen we gaan werken aan het integreren van de ondersteuning van de vereniging, het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl en het bouwen van een nieuwe website.

En natuurlijk gaan we op zoek naar bestuursleden die de nieuwe vereniging gaan trekken. We zoeken enthousiaste leden die zich een aantal jaren willen inzetten om de nieuwe vereniging te besturen. Heb jij daar zin in, ken je iemand die je zou willen voordragen of heb je wat meer informatie nodig? Ik beantwoord graag alle vragen, dus aarzel niet: pak de telefoon (06-53362067) of stuur een e-mail (voorzitter@knvi.net)!

Namens de besturen van KNVI, Ngi-NGN en SOD dank ik jullie voor de inspirerende ALV van gisteren en vooral in het gestelde vertrouwen.

Hartelijke groet, 

Michel Wesseling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *